URMĂREȘTE-NE
Cătușe - arest

ACTUALITATE

BĂRBAT DIN CĂLĂRAȘI, REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI AMENINȚARE

La data de 23 august a.c., în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au fost sesizați, prin S.N.U.A.U.112, de către o femeie, de 37 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de fostul concubin.

Din primele cercetări, reiese faptul că, la data de 21 august a.c., în timp ce femeia se afla la domiciliul comun, din comuna Perișoru, județul Călărași, pe fondul unui conflict spontan ar fi fost lovită cu pumnii și palmele în zona capului, de către fostul concubin, un bărbat, de 38 de ani.

Ulterior, la data de 23 august a.c., în jurul orei 09:30, femeia ar fi fost amenințată cu acte de violență și cu moartea, de către fostul concubin.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei, însă persoana vătămată se opune emiterii ordinului de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top