URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

BĂRBAT DIN CĂLĂRAȘI, DISPĂRUT ÎN APELE DÂMBOVIȚEI, CĂUTAT DE POMPERI

Mai multe echipaje de pompieri caută, de duminică după-amiază, un bărbat de 72 de ani care ar fi dispărut în apele râului Dâmbovița, pe raza localității Podul Pitarului din comuna Plătărești. Bărbatul ar fi plecat la pescuit, cu barca, iar de atunci nu se mai știe nimic. Familia se află în stare de șoc, clipele de groază trăite sunt greu de descris.  Dispariția bărbatului a fost anunțată de familie prin 112.

“În cursul după-amiezei de duminică, 20 martie a.c, două echipaje specializate din cadrul a două subunități de pompieri, Chiselet și Garda de Intervenție Budești, au fost solicitate să intervină pe raza localității Podul Pitarului din comuna Plătărești pentru căutarea unui bărbat despre care se cunoaște că s-ar fi înecat. Bărbatul dispărut are 72 de ani și s-ar fi răsturnat cu o barcă în timp ce se afla la pescuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași Ovidiu Tătăranu.

Căutările au demarat la scurt timp din momentul în care s-a anunțat dispariția. O barcă pneumatică a fost adusă și folosită în căutări, în timp ce o echipă de scafandrii din Capitală au oferit sprijin pompierilor călărășeni.

Continue Reading
La Top