URMĂREȘTE-NE
Reținut

ACTUALITATE

BĂRBAT DE 26 DE ANI REȚINUT PENTRU 24 DE ORE

În urma administrării probatoriului, la data de 28 august a.c., față de bărbatul de 39 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Reamintim că, la data de 27 august a.c, în jurul orei 17:38, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr, de 26 de ani, cu privire la faptul că șoferul unui autoturism, care se deplasează pe D.J. 412, conduce defectuos.

Din primele cercetări, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, în persoana unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Sohatu, județul Călărași.

În urma verificării în bazele de date, a fost constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,97 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării mostrelor biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Continue Reading
La Top