URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

BĂIAT ÎN VÂRSTĂ DE 13 ANI AGRESAT SEXUAL ÎNTR-UN AUTOBUZ

La data de 15 martie 2023, poliţiştii Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 11 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 10 martie, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz, în Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 62 de ani.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” -conform unui comunicat de presă.

Continue Reading
La Top