URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AUTOTURISME CĂUTATE DE AUTORITĂȚILE DIN SLOVACIA ȘI SPANIA, GĂSITE DE POLIȚIȘTI ÎN GIURGIU

Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, două autoturisme în valoare de aproximativ 45.000 lei, aflate în atenția autorităților din Slovacia și Spania.

Sâmbătă, 8 iunie a.c., la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse s-au prezentat la control doi cetățeni români, în vârstă de 48 de ani, respectiv 33 de ani, aflați la volanul a două autoturisme.

Cu ocazia efectuării verificărilor, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat faptul că autoturismele figurau ca bunuri căutate pentru confiscare, alerte emise de către autoritățile din Slovacia și Spania.

Mijloacele de transport, estimate la o valoare de aproximativ 45.000 lei, au fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, față de cei doi șoferi, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet

Continue Reading
La Top