URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

AURA GIURCĂ: CARAVANA DE SĂNĂTATE, UN REZULTAT EXTRAORDINAR, LA CĂLĂRAȘI

În luna octombrie, la Călărași, s-a desfășurat pentru o perioadă de două săptămâni “Caravana de Sănătate”.

Pacienții au beneficiat de serviciile medicale precum analize de sânge, pediatrie, medicină generală, ginecologie, optică medicală și stomatologie .

În cadrul matinalului de la Radio Voces Campi, Aura Giurcă, directoarea Filialei Crucii Roșii Călărași, a prezentat rezultatele care au fost înregistrate în urma acestei acțiuni.

“Acum pot să spun că ne-am reluat activitatea, pentru că toată luna octombrie am fost ocupați cu Caravana de Sănătate, acum ne relaxăm au fost câteva săptămâni de trezit la 6 dimineața, apoi două săptămâni de plecat și venit la Ulmeni, a fost obositor, dar și rezultatele au fost extraordinare, ne-am dat toată silința și a ieșit o treabă bună. Când faci ce îți place, îți revii repede. Am reușit să scoatem din programul caravanei,  rezultatele întregii luni. În total au fost 2.495 de examinări, timp de 20 de zile. La analize au fost 419, la cardiologie 50, EKG 412, la medicină generală au fost 410 pacienți pe care i-a văzut și consultat, la ginecologie 89, la măsurarea parametrilor au fost 450, la optometrie 250, la stomatologie pediatrică 107 copii au beneficiat de examinări stomatologice, la pediatrie 193 de copii, pneumologie 89, cifrele acestea ne situeaza pe primul loc în țară. Pentru mine acest lucru înseamnă foarte mult, ne-am organizat bine, am organizat bine activitatea și am direcționat oamenii bine, a fost flux continuu, ne-am făcut treaba bine. Nevoia de a vedea un medic a fost mai mare la Ulmeni, acolo nu au un medic de familie permanent, există cabinet dar nu este un medic de familie care să îi vadă în fiecare zi. Oamenii au fost foarte încântați de această acțiune. Echipa pe care am avut-o a fost foarte dedicată acestei campanii”, a povestit Aura Giurcă, directoarea Filialei Crucii Roșii Călărași,

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top