URMĂREȘTE-NE

SPORT

AUR LA CUPA ROMÂNIEI PENTRU PAVEL IONUȚ ȘI BORLAN ALBERTO

Pavel Ionut (57kg) și Borlan Alberto (48kg), sportivii legitimați la CSM Călărași și antrenați de Valentin și Georgian Anghel, fac o competiție remarcabilă și devin câștigători la Cupa României având evoluții extrem de convingătoare.

Săptămâna trecută am avut o competiție destul de importantă și prima din acest an, am sperat să începem cu dreptul și asta am și făcut. A avut loc “Cupa României Pentru Tineret U18” unde am participat cu doi sportivi, sportivi care nu pot să spun ca ne-au surprins deoarece am avut mari așteptări și drept dovadă au câștigat și titul”, a declarat Georgian Anghel, antrenor CSM Călărași, secția Box.

Urmează “Campionatul European pentru Tineret”, competiție ce se va desfășura în perioada 19-30 Aprilie în Armenia. La această competiție va participa Ionuț Pavel și sperăm să se întoarcă cu o medalie strălucitoare și Borlan Alberto se va afla la această competiție în premieră. Aceasă competiție demonstrează încă odată că în cadrul secției de box al CSM Călărași se muncește mult și rezultatele nu întârzie să apară. Este o nouă participare la un Campionat European, competiție de unde sperăm să ne întoarcem cu rezultate frumoase de care să fiți mândri cu toții”, a declarat pentru Canal Sud, Valentin Anghel, antrenor CSM Călărași, secția Box.

Continue Reading
La Top