URMĂREȘTE-NE

CULTURĂ

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU FESTIVALUL “FLORI DE MAI”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită la o nouă ediție a festivalului “FLORI DE MAI”, Festival-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești, Călărași, ediția a XXXIII-a, în perioada 25-28 Mai 2023.

Concursul se adresează românilor de pretutindeni, cu vârsta cuprinsă între 7 și 25 de ani, promovând ideea de competiţie şi de respect faţă de valorile autentice ale muzicii uşoare româneşti, prin obligativitatea fiecărui concurent de a interpreta în concurs, exclusiv piese ale compozitorilor români.
Înscrierea concurenților se face în perioada 10 martie – 07 aprilie 2023.

Am adus mici modificări față de ediția de anul trecut și anume că de data aceasta vom avea patru zile de festival față de trei zile, anul trecut. În prima zi de festival, 25 Mai, va fi concursul pentru secțiunea “ Floricele de Mai”, în cea de-a doua zi, 26 Mai, va fi gala laureaților pentru secțiunea “Floricele de Mai, pe 27 Mai, va avea loc secțiunea concurs “ Flori de Mai” și în ultima zi, 28 Mai va avea loc gala laureaților. Am mai adăugat încă o zi acestui festival deoarece din experiența de anul trecut ne-am dat seama că a fost puțin pe fugă și am fost cam aglomerați. Publicul s-a bucurat și a venit în număr foarte mare și ne-am gândit să le facem o surpriză și să le mai dăruim încă o zi de distracție”, a declarat Georgiana Teodorescu, managerul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Regulamentul concursului îl puteți accesa pe site-ul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași la adresa: https://www.culturalcl.ro/index.php/evenimente/regulamente-evenimente

Continue Reading
La Top