URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AU FOST STABILITE NOI TRASEE PENTRU TRANSPORTUL ÎN COMUN DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Un nou contract pentru traseele din județ a fost semnat miercuri, 30 august a.c., la sediul Consiliului Județean Călărași. Timp de 10 ani, rutele Călărași – Alexandru Odobescu, respectiv Călărași – Vlad Țepeș vor fi asigurate de un transportator din municipiu.

În total, contractul vizează 12 loturi, dar în cadrul întâlnirii a fost semnat un singur lot de către reprezentanții instituției publice și cei ai societății în cauză.

“Astăzi am semnat un grup de trasee pe care Consiliul Județean l-a scos la licitație. Mai este încă un lot care se află în etapa de evaluare”a declarat pentru Canal SUD, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Patru transportatori din județul Călărași și Dâmbovița au câștigat licitația organizată.

„A fost introdusă procedura de licitaţie cu reguli mult mai exigente, care să asigure un transport civilizat, de bună calitate pentru cetățeni, cu rute adaptate nevoilor de deplasare şi competitive din punct de vedere financiar. Ceea ce s-a licitat, se va regăsi și în teren”, a adăugat sursa menționată anterior.

Pentru 10 ani, societățile și-au luat angajamentul de a transporta cetățenii într-un mediu sigur, acestea fiind obligate să asigure călărășenilor mijloace de transport noi.

Începând cu data de 1 septembrie, operatorii de transport câștigători vor începe efectuarea curselor regulate cuprinse în programul de transport rutier de persoane prin servicii regulate de pe raza județului Călărași.

Continue Reading
La Top