URMĂREȘTE-NE

SPORT

ATLEȚII CĂLĂRĂȘENI – COMPETIȚII CU REZULTATE DEOSEBITE

Sâmbătă (13 mai), la Ruse (Bulgaria), s-a desfășurat concursul international „Mladost”, competiție dedicată în principal cadeților (U18), unde au participat atleți din șapte țări. Cel mai valoros rezultat a fost cel al Dariei Vrînceanu (CSS Bacău-SCM Bacău, antrenor Cristian Nemțeanu), care a câștigat proba de triplusalt (12,50 m, record personal) și s-a clasat pe cea de-a doua poziție la 100 m (12,19 PB), chiar dacă este încă junioară 3 (U16). De altfel, la aceeași categorie de vârstă sunt și Gabriela Mihai (CSS Călărași, antrenor Marius Tătaru). Tot în weekend-ul trecut, sâmbătă și duminică (13-14 mai), pe Stadionul bucureștean  „Iolanda Balaș Soter” s-a desfășurat Campionatul Național școlar, o competiție la care au participat și doi sportivi legitimați la Clubul Sportiv Școlar Călărași, o competiție unde Noni Tudor și Neagu Cosmin au obținut titlul de campion național respectiv tilul de vicecampion.

“A fost un weekend bucuros deoarece s-au obținut rezultate bune la cometițiile la care au participat sportivii noștri. Mai exact Iustina a participat la concursul international „Mladost” în Bulgaria, o competiție unde au participat în jur de 250 de sportivi, România a fost cu o delegatie de 20 de sportivi. Iustina a participat la proba de 100 de metri, unde a avut un succes deosebit, s-a clasat în finală iar în finală a obținut locul trei. Ce este îmbucurător este faptul ca a obținut un record personal care este un rezultat de nivel internațional. Acest rezultat o clasează pe locul 4 în topul european la vârsta 2008 și sperăm, în continuare să obțină rezultate bune și la celelalte competiții.

Băieții mi-au făcut o surpriză plăcută, nu mă așteptam la aceste rezultate pe care le-au obținut duminică, la Campionatul Național Școlar. Așadar sportivul Tudor Noni a câștigat titlul de campion național la proba de 400 metri garduri și Neagu Cosmin a obținut titlul de vicecampion la proba de 800 de metri. Sunt rezultate deosebite cu timpi deosebiți și îmi doresc ca și ei să obțină alte medalii în competițiile ce vor urma”, a declarat pentru Canal SUD, Marius Tătaru, director CSS Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top