URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ATENȚIONARE METEO: CODUL GALBEN DE CEAȚĂ SE PRELUNGEȘTE

Astăzi, 22 ianuarie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași a transmis o atenționare meteo de tip COD GALBEN pentru județ, cu privire la fenomenul de ceață, valabilă în intervalul orar 12:05 – 15:00.

Potrivit informațiilor transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) și preluate de către ISU Călărași, se așteaptă ca ceața să determine o scădere semnificativă a vizibilității, în unele zone sub 200 de metri și izolat chiar sub 50 de metri. Aceste condiții meteorologice pot favoriza formarea ghețușului, în funcție de factorii locali.

Autoritățile recomandă ca șoferii să manifeste prudență sporită în trafic și să adapteze viteza la condițiile de vizibilitate redusă. De asemenea, se sfătuiește populația să evite deplasările neesențiale în această perioadă și să se informeze constant cu privire la evoluția condițiilor meteorologice.

ISU Călărași a anunțat că va monitoriza evoluția fenomenelor meteorologice și va lua măsurile necesare pentru a gestiona potențialele situații de urgență care ar putea apărea în urma acestor condiții meteorologice adverse.

Continue Reading
La Top