URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ATENȚIE! RESTRICȚIE DE CIRCULAȚIE PE A2 – SE REIAU LUCRĂRILE DE REABILITARE PE PODUL DE LA CERNAVODĂ ȘI PE PODUL PESTE BRAȚUL BORCEA

Centrul Infotrafic anunţă luni că, în perioada 19 septembrie – 22 decembrie, în vederea continuării lucrărilor de reabilitare, se vor institui restricţii de circulaţie pe podul de la Cernavodă şi pe podul peste Braţul Borcea.

La podul peste Braţul Borcea, în perioada menţionată, se va închide circulaţia rutieră pe benzile destinate sensului de deplasare Constanţa – Bucureşti (calea II, km 147+015 – km 144+235), traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Bucureşti – Constanţa (calea I).

Lucrările de reabilitare constau în înlocuirea hidroizolaţiei şi a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal şi direcţional, înlocuirea căii pe trotuare şi a dalelor de trotuar, reparaţii la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat.

Totodată, la podul de la Cernavodă, de luni până pe 27 septembrie, circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe sensul Constanţa – Bucureşti (calea II, km 160+160 – km 156+715), traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Bucureşti – Constanţa (calea I).

Vor fi şi alte lucrări, programate până în decembrie, iar circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe sensul Bucureşti – Constanţa (calea I, km 156+715 – km 160+319), traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Constanţa – Bucureşti (calea II).

Lucrările constau în continuarea înlocuirii parapetului pietonal, înlocuirea căii pe trotuare şi a dalelor de trotuar.

 

Continue Reading
La Top