URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

“ASOCIAȚIA C.A.R PENSIONARI CĂLĂRAȘI” READUCE ZÂMBETUL PE BUZELE BĂTRÂNILOR

Bătrânii pot fi puși de multe ori în dificultate din motive financiare. Ceea ce mulți dintre ei nu știu este că “Asociația C.A.R. Pensionari Călărași” le vine în ajutor cu o soluție foarte rapidă, un împrumut poate fi rezolvarea în nenumărate cazuri.

Asociația oferă membrilor săi sprijin material, care constă în oferirea de împrumuturi rambursabile. Ajutoarele rambursabile pot fi acordate membrilor asociației care și-au achitat la zi cotizația și contribuția trimestrială.

Pentru a avea acces la credit, un pensionar trebuie să îndeplinească următoarele condiții: pensionarul trebuie să fie membru al asociației noastre, să își constituie un venit care să asigure posibilitatea de rambursare a datoriei respective. Înscrierea se face pe baza unei cereri, aducând ca dovadă talonul de pensie și o copie de pe buletin.

Dobânda unui împrumut este de este de 9%, dacă împrumutul se ridică până la 7000 de lei. Dacă împrumutul depășește 7000 de lei, dobânda este de 10%. Noi intenționăm să micșorăm dobânda în funcție de venitul fiecărei persoanea declarat Cristina Culica, președintele Asociației C.A.R. Călărași, pentru Canal SUD.

“Asociația C.A.R. Pensionari Călărași” este o întreprindere financiară nebancară, independentă și apolitică. Această instuție dorește să readucă zâmbetul pe buzele bătrânilor și propune cele mai avantajoase condiții la creditul pentru pensionari.

“În ajunul sărbătorilor religioase, de Paște și de Crăciun, le acordăm bonificații persoanelor cu venituri foarte mici, pe baza documentelor justificative” a declarat Marilena Melehat, șef al serviciului administrativ, pentru Canal SUD.

Continue Reading
La Top