URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ARTICOLE VESTIMENTARE DIN MAGAZINELE FIZICE SAU CELE ONLINE? AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

Cu toții știm că, începând cu pandemia, oamenii și-au creat un obicei în a face shopping online. Majoritatea preferă achiziționarea articolelor vestimentare de pe diferite site-uri deoarece există diversitate. Astăzi, o echipă Canal SUD s-a deplasat la un magazin de haine din oraș pentru a afla cum merg vânzările și ce preferă călărășenii.

Se pare că localnicii încă se bucură de shopping-ul fizic. Bineînțeles, există multe avantaje care vin la pachet cu articolele vestimentare din magazinele fizice. Prețurile, calitatea materialelor și diversitatea tentează călărășenii.

Din fericire pentru noi, călărăşenii încă vin în magazinele fizice datorită calității materialelor și a diversității. Avem ceva nou în fiecare săptămână și, datorită acestui fapt, doamnele vin destul de des“, a declarat Anca Anghel, administratorul unui magazin de articole vestimentare.

Conform patronilor, călărășenii se pot bucura de prețuri mai mici în magazinele fizice, deoarece nu este necesar un număr mare de angajați. De asemenea, buticurile nu investesc în publicitate, iar acest fapt se resimte în prețurile hainelor.

“Cele mai mare vânzări sunt în perioada evenimentelor deoarece avem o gamă largă de rochii de ocazie și costume de bărbați”, a susținut Anca Anghel, administratorul unui magazin de articole vestimentare.

Alegerile călărășenilor sunt împărțite: unii aleg magazinele fizice, alții pe cele online. Majoritatea achiziționează haine din diferite magazine pentru ocaziile speciale, în timp ce, articolele vestimentare de zi cu zi sunt cumpărate în cele mai multe cazuri de pe internet.

Continue Reading
La Top