URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

APEL LA SOLIDARITATE: PROROMÂNIA CĂLĂRAȘI SE MOBILIZEAZĂ ÎN SPRIJINUL REFUGIAȚILOR

PRORomânia Călărași se mobilizează în sprijinul refugiaților ucraineni și face un apel către populație să nu rămână indiferentă la situația dramatică a cetățenilor ucraineni care au fost nevoiți să-și părăsească țara din cauza bombardamentelor.

“Am stabilit organizarea, la nivel național, județean și local, de centre de colectare de bunuri pentru refugiați, respectiv alimente, apă, haine sau jucării. Acestea vor fi centralizate și donate cetățenilor cu statut de refugiați.

Este important să ne solidarizăm cu aceste familii forțate să fugă din calea unui război pe care nu l-au provocat și pe care nu și-l doresc.

Întreaga operațiune va fi realizată cu sprijinul Secretariatului General al PRO România, al organizațiilor de femei și tineret, alături de liderii locali, consilieri locali și județeni, cărora le mulțumim pentru implicare.

Pentru alte detalii organizatorice vă rugăm să contactați conducerea organizației județene CĂLĂRAȘI PRO ROMÂNIA pe pagina de Facebook sau sunați la numărul de telefon: 0758.254.854″, anunță pe o rețea de socializare liderul de la Călărași al ProRomânia, Răzvan Meseșeanu.

Sursa foto: digi24.ro

Continue Reading
La Top