URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ANUNȚUL UNEI LEGI NOI DE 1 APRILIE – CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂRĂȘENII

Ziua Păcălelilor este o tradiție în care oamenii se amuză prin făcându-și unii altora glume sau păcăleli. Acestea pot varia de la păcăleli inofensive și amuzante până la cele mai elaborate și creative. Uneori, întreaga zi poate fi plină de surprize și momente amuzante, iar mulți oameni își planifică păcăleli speciale pentru prieteni, colegi sau membri ai familiei.

În ultima vreme în țara noastră s-au înaintat și s-au aprobat mai multe legi care să vină în ajutorul cetățenilor, pornind de la acest lucru, cum ar fi dacă Parlamentul ar adoptat o lege surprinzătoare care va schimba modul în care oamenii interacționează în spațiile publice: Legea ‘Zâmbetului Obligatoriu’. Această lege nu există deocamdată în propunerile legislative, dar pentru că este 1 aprilie vrem să aflăm ce părere ar avea călărășenii și ce impact ar avea o astfel de lege asupra lor dacă o astfel de lege ar fi înaintată spre a fi aprobată.

Conform acestei legi, toți cetățenii sunt obligați să zâmbească atunci când se află în spațiile publice, inclusiv în mijloacele de transport în comun, în magazine, la locul de muncă și în parcuri.
Este interzisă expresia facială supărătoare sau neutra, iar persoanele care nu respectă această lege risca amenzi substanțiale.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top