URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ANAF A REDEFINIT PORTOFOLIUL DE MARI CONTRIBUABILI

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) nr.1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili, prin care agenția a revizuit criteriile de selecție a acestora.

Ca urmare a acestor reglementări, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administrați la nivelul Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili. Noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OPANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secțiunea Infopublice, și pe pagina de internet a direcției generale. (Link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/Anexa2_OpANAF_1782_04112021.pdf).

Contribuabilii vizați de reîncadrare vor fi informați prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenției, cu privire la noua arondare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top