URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AMENZI DE PESTE 150.000 DE LEI, APLICATE DE POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI, ÎN MINIVACANȚA DE RUSALII

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Rusalii, astfel încât întreaga comunitate să se bucure de liniște și siguranță în aceste zile.

În perioada 11 – 13 iunie a.c ., zilnic, peste 100 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 26 de acțiuni și s-a intervenit la 201 evenimente sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 42 de infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă.

De asemenea, polițiștii au intervenit și au aplicat 363 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 158.000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 35 de permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași mulțumește cetățenilor care respectă legea, contribuind astfel la creșterea siguranței comunității din care fac parte.

Sursa foto: romania24.ro

Continue Reading
La Top