URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

AMBASADA IRANULUI ÎN VIZITĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

În luna iulie 2022, Iranul și România vor sărbători 120 de ani de la relațiile diplomatice între cele două țări. Cu această ocazie, Ambasada intenționează să contribuie la o viitoare colaborare pentru dezvoltarea cooperării economice şi comerciale între sectoarele publice şi private ale Iranului și României care se desfășoară atât de extins pentru beneficiile și interesele reciproce ale cetăţenilor şi companiilor din ambele ţări.

În acest context, Ambasada Republicii Islamice Iran a oficiat o vizită la Consiliul Județean Călărași. Scopul întâlnirii a fost prezentarea capacităților economice și comerciale ale Iranului precum și faptul ca aceștia să se familiarizeze cu posibile oportunități ale județului Călărași.

La întâlnire au participat domnul Seyed Hossein Sadat Meidani, Ambasadorul Iranului în România, și doamna Parvin Neginraz, al doilea secretar al Ambasadei.

Ambasada Republicii Islamice Iran profită de această ocazie pentru a reînnoi asigurările celei mai înalte considerații ce o au pentru Consiliul Județean Călărași.

Continue Reading
La Top