URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

ALPHA CLINIC – O CLINICĂ INOVATOARE PENTRU SĂNĂTATEA ȘI BUNĂSTAREA TA

Alpha Clinic oferă servicii medicale de înaltă calitate și tratamente inovatoare pentru pacienți.

Alpha Clinic este o clinică medicală modernă și inovatoare, dedicată îngrijirii și promovării sănătății pacienților săi. Situată în inima orașului, strada București nr. 117, această clinică renumită oferă o gamă largă de servicii medicale de calitate superioară, alături de tratamente avansate și personalizate.

În cadrul clinicii Alpha Clinic, evaluăm, diagnosticăm și tratăm, aproape toate patologiile endocrine. Evaluăm patologiile tiroidiene, care sunt cel mai frecvent întâlnite în populatia României, asta înseamnă hipotiroidism, hipertiroidism, guși nodurale sau noduli toxici, inclusiv puncții tiroidiene cu ac fin, ceea ce însemnă diagnosticul unui cancer tiroidian. Evaluăm toate patologiile endocrine ce țin de hipotalanus și hipofiză, inclusiv de glandele reproductive. Putem evalua infertilitatea feminină și masculină, nu se pot face spermatograme în cadrul Alpha Clinic, dar dacă pacientul vine cu rezultatul, îl putem interpreta și putem pune un diagnostic și îl putem trata. Sunt primul medic endocrinolog care lucrează în contract cu casa de asigurări.” – Daniel Diaconu, medic specialist endocrinolog.

Una dintre caracteristicile distincte ale Alpha Clinic este echipa sa de medici și specialiști, cu experiență și expertiză în diverse domenii medicale. Echipa este formată din profesioniști dedicați, care pun mereu pacientul în centrul atenției și oferă tratamente personalizate, în conformitate cu cele mai recente descoperiri și practici medicale. Fie că este vorba despre diabet, neurologie, oftalmologie, ORL, ginecologie, gastroenterologie, medicină internă, pacienții beneficiază de servicii de înaltă calitate, bazate pe o abordare holistică și orientată spre nevoile individuale.

Alpha Clinic se remarcă și prin utilizarea tehnologiilor medicale de ultimă generație. Dotată cu echipamente și instrumente avansate, clinica asigură investigații și diagnosticare precisă, contribuind astfel la identificarea și tratamentul adecvat al afecțiunilor. În plus, Alpha Clinic oferă servicii integral gratuite prin Casa de Sănătate.

Diabetul este o patologie foarte frecventă, este cea mai frecvntă boală endocrină. Apare atunci când pancreasul nu secretă suficientă insulină sau organismul nu răspunde eficient la cantitatea de insulină. În ultima perioadă ne confruntăm cu o adevărată explozie a cazurilor, din cauza creșterii prevalenței obezității populației adulte. Dacă prezentăm simptome precum sete, oboseală, urinări frecvente, poliurie sau un apetit culiran crescut, polifagie, este important să facem un set de investigații, tocmai pentru a prevenii complicațiile”. – Georgiana Bernea, medic specialist diabetolog.

Atmosfera primitoare și confortabilă de la Alpha Clinic creează un mediu optim pentru pacienți. Personalul dedicat și amabil se asigură că fiecare pacient se simte binevenit și primește îngrijire individualizată și atentă.

Avem 20 de specialități medicale, toate în contract cu Casa de Asigurări, gratuit pentru pacient, în baza biletului de trimitere și 45 de medici în total. Clinica ofertă diversitate. Avem, în primul rând, centrul medical din Oltenița unde vom găsi ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi. În 2019 au fost deschise două noi centre, spitalul de cronici, cu 44 de paturi, centru de diagnostic, cu laborator de analize, radiologie, mai precis, computer tomograf și imagistică digitală. Iar acum, cel mai nou centru medical, în Călărași, în 2022 am deschis, avem 10 specialități medicale, ambultaoriu de specialitate și spitalizare de zi.” – Ștefan Gheorghe, manager Alpha Clinic.

Alpha Clinic reprezintă un etalon în ceea ce privește serviciile medicale de calitate superioară. Prin abordarea sa de înaltă performanță și prin investiția în tehnologie și specialiști de top.

Continue Reading
La Top