URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

ALIN DRĂGULIN: “MĂ VOI CONCENTRA MAI MULT PE ACTIVITATEA POLITICĂ. LA NIVEL ADMINISTRATIV VA EXISTA O IMPLICARE”

Președintele Organizației Municipale a PNL Călărași, Alin Drăgulin, a fost eliberat din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Decizia prim-ministrului Nicolae Ciucă a apărut în Monitorul Oficial, la data de 1 aprilie 2022.

Contactat telefonic, Alin Drăgulin ne-a declarat că, încă din luna ianuarie a acestui an, a anunțat că își dorește să renunțe la sprijinul politic acordat pentru ocuparea acestei funcții, din dorința de a-și petrece mai mult timp în Călărași, de a se implica mai mult în rezolvarea problemelor din municipiu și de a consolida organizația locală a PNL, pe care acesta o conduce.    

“Este vorba despre o intenție a mea, pe care am anunțat-o din luna ianuarie, de a renunța la sprijinul politic care îmi era acordat pentru ocuparea acestei funcții de demnitate publică, sprijin politic absolut necesar într-o astfel de situație, pentru a mă întoarce la Călărași. Ideea este următoarea: în această perioadă a trebuit să asigur continuitatea până la numirea unui alt vicepreședinte, așa cum s-a întâmplat acum, mai ales că a existat chiar și o perioadă de timp în care instituția nu a avut un ocupant al funcției de președinte”, a afirmat sursa citată.

Întrebat ce urmează în plan profesional și dacă va ocupa o altă funcție într-o instituție publică din Călărași, acesta ne-a declarat următoarele: “Probabil că da (n.r. probabil că va ocupa o funcție într-o instituție publică din Călărași). Mă voi concentra mai mult și pe activitatea politică. O să vedeți că și la nivel administrativ va exista o implicare, la nivelul comunității și pot fi mai aproape de problemele municipiului, fiind mai mult în Călărași.”

În locul lui Alin Drăgulin, pe funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate a fost numit Cosmin Răzvan Butuza.  

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top