URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

UPDATE: MINORUL A FOST GĂSIT/ ALERTĂ! UN BĂIEȚEL DE ȘAPTE ANI A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

Este alertă în județul Constanța, după ce un copil de șapte ani a fost dat dispărut. Este vorba despre un băiețel pe nume Zagdoudi Walid Nicolas, care astăzi, 8 septembrie, a plecat din orașul Ovidiu și nu a mai revenit.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, acesta a plecat în mod voluntar, din orașul Ovidiu, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Minorul are 1,05m înălțime, ochi negri, păr negru. Când a plecat era îmbrăcat cu tricou și pantaloni scurți de culoare roșie și purta încălțăminte sport de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364“, mai transmit reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE:

Minorul a fost găsit, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, minorul Zagdoudi Walid Nicolas, de șapte ani, plecat în mod voluntar de la domiciliu, a fost identificat în zona Satul de Vacanță, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța.

Minorul a fost încredițat familiei.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Agentul de poliție Dragu Andrei și agentul șef de poliție Monu Nicolae sunt cei doi polițiști care l-au găsit pe minor.

Foto: IPJ Constanța

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top