URMĂREȘTE-NE
Dronă

ACTUALITATE

ALERTĂ! NOI ELEMENTE ALE UNEI POSIBILE DRONE, DESCOPERITE ÎN TULCEA

Ministerul Apărării Naționale a emis un comunicat prin care anunță că mai multe fragmente ce par a fi părți componente ale unei drone au fost descoperite în zona localităților Nufărul și Victoria, în județul Tulcea. Fragmentele au fost găsite astăzi, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, de echipajul unui elicopter IAR Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Mihail Kogălniceanu.

Conform procedurilor, un alt elicopter al  Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord,  pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor”, se mai arată în comunicat.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea a transmis că în această dimineață, în jurul orei 05.00, două apeluri la numărul de urgență 112 anunțau că sunt observate obiecte care cad în zona Nufărul.

Apelurile au fost preluate de structurile MApN, care au desfășurat cercetări.

Reamintim, totodată, că locuitorii localităților Luncavița, Grindu, Isaccea, Ceatalchioi, Chilia, Somova, Pardina și Văcăreni au primit noaptea trecută, în jurul orei 01.00, un mesaj RO-ALERT prin care erau înștiințați că există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian.

Continue Reading
La Top