URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

AL DOILEA CONVOI UMANITAR A PLECAT SPRE CERNĂUȚI

Crucea Roșie Română trimite, la Cernăuți, al doilea convoi umanitar în sprijinul persoanelor afectate de conflictul armat din Ucraina.
Șase tiruri cu 𝟏𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐧𝐞 alimente de bază greu perisabile, produse de igienă personală ,materiale sanitare, aparatură medicală, medicamente, materiale de cazarmament și produse de îngrijire bebeluși și copii, au plecat astăzi de la depozitul Crucii Roșii Române din CTP Park Bucharest, depozit pus la dispoziție de CTP România.
Convoiul va staționa în această seară în vama Siret și își va relua traseul spre Cernăuți, vineri, 11 martie. În vama Siret convoiului umanitar i se va alătura încă un tir cu produse de strictă necesitate de la filiala de Cruce Roșie Satu Mare și un tir cu kituri de familie de la Crucea Roșie Chineză.
Ajutorul umanitar ce pleacă astăzi spre Ucraina a fost posibil prin implicarea UiPath Foundation care a donat 53 000 de kg de alimente de bază și 8540 kg materiale sanitare. Aparatură medicală a fost donată de Rotary Club Pipera . Fundatia Vodafone Romania a donat pături și termosuri, Perfect Care a contribuit cu materiale sanitare și medicamente, Interbrands a donat produse alimentare și Infomed Fluids a donat medicamente. Cu sprijinul financiar al NN Romania au fost achiziționate alte materiale de strictă necesitate pentru cetățenii ucraineni.

Pentru a face posibil transportul spre Ucraina, Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania a pus la dispoziție un cap tractor, iar UNTRR – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România prin companiile Lazar Company si Daianthus Company au asigurat celelalte 5 tiruri.

sursa: Crucea Roșie Română

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top