URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

AJUTOR PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA. DONAȚII PRIN SMS

Crucea Roşie Română informează că, din data de 1 martie 2022, este pus la dispoziţie un număr de SMS, 𝟴𝟴𝟮𝟱, unde se pot face donații de 2 euro pentru ajutorarea poporului ucrainean. Numărul este valabil în toate rețelele de telefonie mobilă.

𝐅𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮:

  • ajutorarea populației civile ucrainene care va ajunge pe teritoriul României;
  • ajutorarea poporului ucrainean prin: transporturi umanitare trimise din România pentru sprijinirea Crucii Roșii din Ucraina cu medicamente, alimente, articole de cazarmament și articole de igienă.

Pentru donaţiile din reţeaua Orange România se vor reţine 3% din sumele încasate pentru o perioada de 6 luni cu titlul de garanţie pentru donaţiile neîncasate de Orange România (denumite în continuare „Bad Debt”). Suma reţinută va fi virată după 6 luni, parţial sau în totalitate, în funcţie de rapoartele de Bad Debt pe care Integratorul Tehnic le pune la dispoziţia MANDATARULUI şi MANDATARUL le pune la dispoziţia MANDANTULUI, în decontul de plată.

Pentru donaţiile din reţeaua Telekom România Mobile se vor reţine în mod definitiv 5% din sumele donate, raportat la valoarea totală a SMS-urilor transmise din această reţea, pentru acoperirea Bad Debt în reţeaua Telekom România Mobile.

Pentru numărul alocat de SMS, 8825, nu se rețin cheltuieli operaționale.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top