URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

AI CERUT CARD DE SĂNĂTATE DUPLICAT? CAS CĂLĂRAȘI, PRECIZĂRI IMPORTANTE

Casa de Asigurări de Sănătate Călărași aduce precizări importante pentru asigurații care au solicitat eliberarea cardului național de sănătate duplicat în cazul pierderii, furtului, deteriorării precum și în cazul modificării datelor personale, conform legislatiei in vigoare.

Persoanele asigurate pot intra în posesia cardurilor nationale duplicat doar prin prezentarea titularului la sediul CAS Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, strada Independenței  nr. 51, la parter, în timpul programului de lucru cu publicul.

Asigurații sunt îndrumați să contacteze reprezentanții CAS Călărași pentru a li se confirma dacă a fost tipărit cardul național duplicat, folosind următoarele mijloace de comunicare:

Asiguraţii care au pierdut sau deteriorat cardul de sănătate vor solicita eliberarea unui card duplicat la casele de asigurări, unde vor depune o cerere şi vor plăti contravaloarea noului card, în valoare de 12,97 de lei. De asemenea este necesară depunerea unei copii de pe BI/CI al titularului de card. Până la primirea noului card de sănătate, asiguraţii vor avea acces la servicii medicale în baza unei adeverinţe de înlocuire a cardului de sănătate.

Foto: www.banatulazi.ro

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top