URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AGLOMERAȚIE MARE LA PUNCTUL DE TRECERE CU BACUL DE LA CHICIU

Cu ocazia minivacanței de Ziua Copilului, respectiv de Rusalii, mulți români au luat cu asalt punctul de trecere cu bacul de la Chiciu spre Bulgaria.

Șoferii au avut de așteptat chiar și două ore pentru a traversa cu bacul. Mulți dintre ei au ales să plece la bulgari pentru a se bucura de o escapadă pe plajele însorite.

Este aglomerat și în punctul de trecere a frontierei în Bulgaria de la Ostrov, timpul de așteptare aici fiind de peste 40 de minute.

,,Pentru siguranța participanților la trafic în condițiile intensificării deplasărilor către diverselor destinații de petrecere a minivacanței de 1 iunie și Rusalii, Inspectoratul Județean de Poliție Călărași recomandă conducătorilor auto să ia în considerare următoarele sfaturi: înainte de a pleca la drum recomandăm tuturor șoferilor să se intereseze de situația traseului pe care urmează să se deplaseze, informații în timp real despre trafic pot fi găsite pe secțiunea Infotrafic a site-ului oficial al Poliției Române, respectați semnalele polițiștilor rutieri aflați în teren, creșteți distanța de siguranță între vehicule, evitați depășirile riscante și manifestați respect față de ceilalți participanți la trafic. Noi suntem la datorie în această perioadă, iar în caz de nevoie nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelați 112, apelul unic de urgență”, a transmis Bianca Ghiveci, purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași.

Românii sunt dornici să își petreacă cele cinci zile libere în afara țării, iar minivacanța de 1 iunie și Rusalii i-a determinat să se îndrepte spre țările vecine, în special spre Bulgaria.

Continue Reading
La Top