URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AFLĂ DE UNDE POȚI CUMPĂRA CEL MAI SĂNĂTOS BURGER DIN CĂLĂRAȘI

Burgerii reprezintă un preparat fascinant şi preferat de majoritatea gurmanzilor din România şi de peste tot în lume, uşor de gătit şi cu un gust deosebit.

Burgerul este una dintre cele mai populare mâncăruri de pe Pământ. Mai mult, acesta este un aliment la îndemâna oricui, mai ales a persoanelor care lucrează de acasă și de la birou, iar din acest motiv, o echipă Canal SUD a decis să viziteze locul în care putem savura cei mai delicioși burgeri, pentru a afla care sunt secretele pentru obținerea acestui deliciu culinar.

Sunt câteva lucruri pe care cu siguranță oamenii nu le cunosc despre burgeri, norocul nostru este ca îl avem pe Gabriel, un adevărat pasionat în ceea ce privește mâncarea fast-food, care ne va răspunde la câteva întrebări.

Cel mai des obișnuiesc să lucrez cu paste, și cu mâncare asiatică, dar conjuctural am început să lucrez și cu mâncarea fast-food.

În această perioadă a anului, nu știu dacă bergerii sunt cei mai căutați, dat fiind faptul că majoritatea persoanelor au frigiderele pline cu carne, dar în mod sigur, burgerul este un preparat care măcar o dată pe an apare pe masa fiecăruia. Toate persoanele poftesc periodic la un burger, deci speranța există.

Noi nu suntem în totalitate un fast-food, folosim foarte multe ingrediente naturale. Chiar și sosurile pe care le servim sunt mai fructate, deoarece nu căutăm să ne jucăm cu E-urile.

Ingredientele pe care le folosim pentru a obține un burger de calitate sunt: carnea specifică, preparată de noi, bacon, dulceață de ardei iute, ceapă caramelizată. De cele mai multe ori, obșnuim să aducem o gamă de sosuri atipice cum ar fi: ketchup de caise, ketchup de mere, un sos olandez destul de clasic și sosul de usturoi, care este preparat de noi. Încercăm să punem un gram de pasiune în tot ceea ce facema declarat Gabriel Drăgan, un adevărat speciaist în prepararea burgerilor, pentru Canal SUD.

Pentru mai multe detalii urmăriți jurnalul de știri, Canal SUD.

Continue Reading
La Top