URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Luni, 22 mai 2023, vremea aduce temperaturi apropiate de valorile specifice pentru această perioadă din an, excepție făcând zona de sud-vest a țării, unde temperaturile vor fi ceva mai joase. Cerul va fi variabil, mai ales după-amiaza și seara. Vom avea parte de instabilitate atmosferică și de condiții de averse cu caracter torențial, în special în sud, vest si sud-vest. Temperaturile maxime se vor situa între 19 și 27 de grade, iar cele minime nu vor covorî mai mult de 5 grade Celsius.

Spre seară , în Călărași, temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 24 de grade Celsius.

În București vremea va aduce temperaturi specifice pentru această perioadă din an. Ca și în ziua precedentă, cerul va fi variabil și vor exista condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Gradele din termometre vor indica în jur de 25 de grade Celsius.
În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , iar temperatura maximă este de 24 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

Continue Reading
La Top