URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 18 mai 2023. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi, mai ales în prima parte a intervalului, în Banat, Crișana, local în Oltenia, Transilvania, Maramureș și izolat în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime, sub cele specifice perioadei în regiunile vestice și sud-vestice și în jurul celor normale în rest, se vor încadra, în general, între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade. Spre sfârșitul intervalului izolat se va forma ceață.

În Călărași cerul vai fi variabil, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade.

În capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei când trecător va ploua slab. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea.

Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , iar temperatura maximă este de 24 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 20 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

În Tulcea, temperatura maximă va fi de 24 grade Celsius și cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei.

Continue Reading
La Top