URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru marți, 16 mai 2023. Vremea aduce valori termice mai ridicate decât cele înregistrate duminică.

Astăzi, în țară, vremea va fi una caldă, dar în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice mai ales ziua, iar spre seară și noaptea în special în jumătatea de sud-vest a țării. Pe alocuri cantitatea de precipitații va depăși 15-25 de litri pe metru pătrat și ar putea să cadă grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade Celsius.

Spre seară, în Călărași, temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai scăzute decât în zilele anterioare, mâine temperatura maximă va fi de aproximativ 26 de grade Celsius.

În capitală cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei, iar termometrele ne vor indica maxima zilei de 20 de grade Celsius.
În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , temperatura maximă este de 25 de grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt de 90%.
Și giurgiuvenii vor avea parte de cer înnorat. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai crescute decât în restul orașe Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.
În Tulcea, temperatura maximă va fi de 22 grade Celsius și se vor înregistra antități considerabile de precipitații.

Continue Reading
La Top