URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

În Banat, Crișana, Maramureș, temperaturile maxime vor coborî de la medii de 26 de grade până la 22-24 de grade și vor fi șanse ridicate de averse. În Transilvania și Dobrogea vom avea o medie a maximelor de 22-25 de grade și doar pe arii restrânse vor exista averse și descărcări electrice. În Moldova și Dobrogea va fi o vreme călduroasă, cu temperaturi în creștere. În Muntenia și Oltenia, maximele se vor situa între 25 și 28 de grade Celsius.

În Moldova și Dobrogea va fi o vreme călduroasă, cu temperaturi în creștere. În Muntenia și Oltenia, maximele se vor situa între 25 și 28 de grade Celsius.

În București, în ziua de miercuri, 7 iunie 2023, cerul va fi în mare parte înnorat. Temperatura maximă va fi de 25-27 de grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat.

Spre seară, în Călărași, temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de aproximativ 27 de grade Celsius.
În municipiul Slobozia , cerul va fi înnorat , iar temperatura maximă este de 30 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

Continue Reading
La Top