URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Joi, 11 mai 2023, temperaturile vor continua să crească treptat, însă vremea o să fie rece pentru această perioadă din an. Iată care sunt previziunile ANM pentru astăzi.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru joi, 11 mai 2023. Vremea o să se mențină rece pentru această lună din an în aproape toată țara, mai puțin în vest și nord-vest unde temperaturile se vor apropia de cele specifice ale perioadei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa între 3 și 12 grade Celsius.

În Călărași. spre seară, temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 18 grade Celsius.

În zona Munteniei și a Dobrogei, vremea ne surprinde cu temperaturi crescute și cer însorit.

În capitala cerul va fi însorit pe tot parcursul zilei, iar termometrele ne vor indica maxima zilei de 17 grade Celsius.

În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , iar temperatura maximă este de 17 de grade Celsius.

Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 18 de grade Celsius.

In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

În Tulcea, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius Și cerul va fi variabil pe tot parcursul zilei.

Continue Reading
La Top