URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Cerul va avea unele înnorări accentuate, vor exista condiții de averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele montane și submontane în al doilea interval al zilei și noaptea.

Local cantitățile de apă vor depăși 25 – 30 l/mp, iar pe spații mici vor fi vijelii și căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări și pe suprafețe restrânse precipitații slabe, potrivit meteorologilor.

Vineri, 2 iunie 2023, vremea o să fie caldă în București. Cerul se va menține senin pe timpul zilei, dar cu înnorări pe timpul nopții când se vor înregistra ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Valorile maxime vor ajunge până la 30 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor situa între 14 – 16 grade Celsius.

În această seară, în Călărași, temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius, iar mâine cerul va fi însorit. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 29 grade Celsius.

În municipiul Slobozia , cerul va fi însorit , iar temperatura maximă este de 29 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 26 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va parțial însorit.

Continue Reading
La Top