URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Joi, pe 1 iunie 2023, vremea continua să fie una instabilă, mai ales în timpul după-amiezii, dar și seara, în special în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în zonele montane și submontane din restul teritoriului, unde vor fi înnorări temporar accentuate, descărcări electrice și izolat intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

În Capitală va fi o vreme frumoasă și caldă, cu cer variabil și vânt ce va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar cea minimă în jurul valorii de 14-16 grade Celsius.

Spre seară, în Călărași, temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius, iar mâine cerul va fi însorit. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 27 grade Celsius.

În municipiul Slobozia , cerul va fi însorit , iar temperatura maximă este de 27 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 23 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va parțial însorit.

Continue Reading
La Top