URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Meteorologii anunță că deși vremea se încălzește, instabilitatea atmosferică rămâne în creștere. În centrul, vestul și sud-vestul țării, în a doua jumătate a zilei și pe timpul nopții vor exista înnorări semnificative însoțite de averse sub formă de ploaie.

Aversele, care vor avea caracter de ploi de vară, vor fi însoțite de tunete, descărcări electrice și grindină. În restul zonelor țării, cerul va fi mai mult noros și se vor semnala ploi scurte doar izolat, fără să fie însemnate cantitativ.

Vântul va bate slab în majoritatea zonelor țării, cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar și pe parcursul ploilor de vară. Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 29 și 20 grade, pe când cele minime se vor încadra între 16 și 7 grade, fiind predominante în zona de deltă și în zona litoralului.

Spre seară, în Călărași, temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius, iar mâine cerul va fi înnorat și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai scăzute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 23 grade Celsius.

În municipiul Slobozia , cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura maximă este de 23 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 21 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

Continue Reading
La Top