URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Vineri, instabilitatea meteorologică se va menține accentuată în mare parte din țară. Începând cu orele după-amiezii vor fi fenomene specifice instabilității în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, local în Transilvania, iar seara și noaptea și în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 grade, iar cele minime între 8 și 17 grade Celsius.

În București, vineri, 26 mai 2023, se anunță o vreme instabil, mai ales în timpul după-amiezii. Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 13 și 15 grade Celsius.

Spre seară, în Călărași, temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 26 grade Celsius.

În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , iar temperatura maximă este de 27 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 22 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top