URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Joi, în țară se anunță o vreme caldă și instabilă. Vor fi înnorări accentuate și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică la munte, în vest, sud și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în estul țării, dar și asociat averselor. Izolat pot fi înregistrate precipitații însemnate cantitativ, grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 3 și 17 grade Celsius.

În Călărași, pre seară, temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 25 de grade Celsius. Se vor înregistra cantități de precipitații considerabile.

În București se anunță o vreme caldă și instabilă. Temperatura maximă va fi de 25-27 de grade, iar temperatura minimă va fi de 12-15 grade Celsius.

În municipiul Slobozia , cerul va fi înnorat, iar temperatura maximă este de 26 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 22 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

Continue Reading
La Top