URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Marți, vremea va fi caldă, cu maxime ce se vor încadra între 20 și 29 de grade și minime încadrate 7 și 17 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde minimele vor fi de 3-5 grade Celsius. Din punct de vedere al ploilor, în vestul, sud-vestul și în sud-est, precum și în zona montană, pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină.

În Călărași, spre seară, temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, temperatura maximă va fi de aproximativ 27 de grade Celsius.

La București, vremea va fi una caldă, cu temperaturi maxime de 27-28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11-14 grade Celsius. Există condiții de ploaie, dar destul de mici. Cerul va fi în mare parte însorit.

În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , iar temperatura maximă este de 28 de grade Celsius.
Giurgiuvenii se bucură de cer parțial însorit și temperaturile sunt unele favorabile. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai scăzute decât în restul orașelor. Temperatura maximă va fi de 22 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.

Continue Reading
La Top