URMĂREȘTE-NE

METEO

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN LUNA APRILIE

Temperaturile vor fi uşor mai coborâte în regiunile intracarpatice decât cele specifice perioadei şi apropiate de normal în restul țării, în următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 27 martie -24 aprilie.

În săptămâna 3 – 10 aprilie, temperatura medie va avea valori uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile estice, sud-vestice, dar mai ales în cele sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Estimările meteorologice pentru săptămâna 10 – 17 aprilie arată temperaturi medii în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, şi un regim pluviometric care se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În ultima săptămână de prognoză, 17 – 24 aprilie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă excedentară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane. 

Sursă text hotnews.ro.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top