URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN S-E ROMÂNIEI

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru miercuri, 17 mai 2023. Vremea va fi în general instabilă în jumătatea de sud-est a țării unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. Pe alocuri – în timp scurt sau prin acumulare – se vor înregistra cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe suprafețe mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în sud, centru și nord-est precum și pe crestele montane, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.

În Călărași, spre seară temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius, iar mâine cerul va fi variabil și vom avea parte și de intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai crescute decât în zilele anterioare, mâine temperatura maximă va fi de aproximativ 22 de grade Celsius.
În zona Munteniei și a Dobrogei, vremea ne surprinde cu temperaturi destul de scăzute pentru această perioadă din an și canțități de precipitații considerabile.

În capitala cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar termometrele ne vor indica maxima zilei de 22 grade Celsius.
În municipiul Slobozia , cerul va fi variabil , temperatura maximă este de 23 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt de 90%.
Și giurgiuvenii vor avea parte de cer înnorat. Maxima zilei va fi de 11 grade Celsius.
In zona litoralului temperaturile sunt puțin mai crescute decât în restul orașe Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, vântul va sufla slab si cerul va fi parțial înnorat.
În Tulcea, temperatura maximă va fi de 25 grade Celsius și se vor înregistra antități considerabile de precipitații.

Continue Reading
La Top