URMĂREȘTE-NE

TEHNOLOGIE

AFLĂ CUM POȚI AVEA CEA MAI BUNĂ CONEXIUNE LA INTERNET

Specialiștii recomandă ca routerul să fie oprit și repornit măcar o dată la două luni, și totodată, contează și înălțimea la care acesta este poziționat.

O conexiune slabă la WiFi ne poate enerva la culme, dar există mai multe trucuri care te pot ajuta în acest sens. Printre ele se numără și un secret pe care nu îl știu cei mai mulți utilizatori, deși unii experţi îl recomandă. Este vorba despre oprirea și repornirea routerului. Dacă te întrebi cât de des trebuie să îți oprești routerul WiFi, IT-iştii recomandă măcar o dată pe lună.

E important de ştiut că oprirea și repornirea routerului WiFi nu e același lucru cu resetarea dispozitivului. Prin această funcție, restabilești setările din fabrică ale dispozitivului.

Pentru a opri routerul, trebuie să îl scoți din priză și să aștepți în jur de 15 secunde pentru a-l băga înapoi. De aici, mai trebuie să aștepți câteva minute înainte să îl pornești iar. Așteaptă ca toate luminile de pe router să devină verzi.

Astfel, ai reușit să oprești și să repornești dispozitivul. Din acest punct, va începe să testeze conexiunea la Internet. Dacă routerul tău e legat de o aplicație, o poți folosi pe aceasta pentru a-l opri și reporni. Ca urmare, vei avea parte de o conexiune mai rapidă, dacă te întrebi de câte ori trebuie să oprești routerul WiFi. Mai mult, prin această tehnică, poți opri supraîncălzirea dispozitivului.

Sursa: ziarulunirea.ro

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top