URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AFLĂ CE NU TREBUIE SĂ FACI PENTRU A SLĂBI

Nutriția joacă un rol crucial în procesul de slăbit, iar abordarea corectă a alimentației poate face diferența între succes și eșec. Atunci când încercăm să pierdem în greutate, este important să fim conștienți de ceea ce mâncăm și cât de mult mâncăm.

Primul pas într-o alimentație sănătoasă pentru slăbit este să nu mâncăm cântărit. Deși este important să fim conștienți de porțiile pe care le consumăm și să ne asigurăm că nu mâncăm prea mult, cântărirea fiecărui aliment poate deveni o obsesie și poate duce la frustrări și abandonarea dietei. În schimb, ar trebui să ne concentrăm pe alimente sănătoase și să încercăm să le includem în dieta noastră în mod regulat.

Când vorbim despre nutriție, toată lumea are impresia că trebuie să țină un plan alimentar bine structurat pe număr de calorii și macronutrienți, dar noi ne ocupăm fix de educarea alimentară. Dacă ai ajuns să mănânci cântărit, înseamnă că ai ajuns la o oarecare performanță si îți mai dorești ultimele două pătrățele. Până vei ajunge la acel nivel, trebuie să știi ce să mănânci, asta înseamnă că trebuie să știm cum, când și cât să mâncăm.

De cele mai multe ori, atunci când o persoană începe brusc un plan alimentar necorespunzător, ajunge să renunțe. Din experiența pe care o am, mulți ajung să se dea bătuți după 2-3 săptămânia declarat Alexandru Florea, pentru Canal SUD.

În final, este important să fim conștienți de faptul că procesul de slăbit poate fi dificil și poate necesita timp și răbdare. Cu toate acestea, prin abordarea unei diete sănătoase și echilibrate, putem atinge obiectivele noastre de slăbire într-un mod durabil și sănătos.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top