URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AFLĂ CE APLICAȚIE MOBILĂ PREFERĂ CĂLĂRĂȘENII

În urma unui sondaj recent efectuat în rândul locuitorilor din Călărași, am constatat că cea mai preferată aplicație mobilă în oraș este Instagram. Acesta a depășit alte platforme populare precum Facebook, TikTok și YouTube, devenind alegerea principală a călărășenilor pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a rămâne conectați cu prietenii și familia.

Cu o interfață simplă și atractivă, Instagram a captat inimile utilizatorilor din Călărași, oferindu-le posibilitatea de a încărca și partaja imagini și videoclipuri din viața lor de zi cu zi.

TikTok a ocupat locul doi în preferințele călărășenilor, fiind o platformă de divertisment populară pentru clipuri scurte și amuzante. Cu toate acestea, Instagram a rămas platforma preferată pentru păstrarea contactului cu prietenii și familia, precum și pentru a descoperi conținut vizual atractiv.

Facebook și YouTube au fost în continuare utilizate de către locuitorii din Călărași pentru a accesa știri, informații și conținut video mai lung, dar aceste două platforme au pierdut teren în fața atractivității Instagram-ului și a distracției oferite de TikTok.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top