URMĂREȘTE-NE

SPORT

AFLĂ CARE SUNT PREȚURILE ȘI CUM POȚI ÎNCHIRIA SALA POLIVALENTĂ DIN CĂLĂRAȘI

Sportivii care doresc să închirieze Sala Polivalentă “I. C. Neagu” pentru a se antrena sau călărășenii care doresc să facă mișcare în timpul liber, pot închiria unitatea prin intermediul Serviciului Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ.

Pentru a-și putea desfășura activitatea, călărășenii trebuie să depună o cerere la Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ, principiul folosit fiind “primul venit, primul servit”.

“În ceea ce privește tarifele, abonamentele pentru competițiile în care activează copiii se ridica la 200 de lei/ora plus TVA, iar pentru antrenamente 156 de lei”, a declarat directorul Serviciului Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ Călărași, Sandu Marin.

Adulții vor scoate mai mulți bani din buzunar, astfel, pentru o oră de antrenament vor achita 385 de lei/oră, în timp ce, închirierea sălii timp de o oră pentru competiții este de 430 de lei plus TVA. Toate aceste tarife sunt stabilite prin hotărârea Consiliului Local Călărași.

Sala cu o capacitate de 1.500 de locuri a fost inaugurată pe 8 septembrie 2011, iar investiția s-a ridicat la suma de 10 milioane de euro.

Continue Reading
La Top