URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

AFLĂ CARE ESTE CALITATEA AERULUI ÎN REGIUNEA SUD-MUNTENIA

Un raport zilnic reconfirmă calitatea aerului în Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia pentru locuitorii din această zonă. Potrivit informațiilor, astăzi, 14 septembrie, nu au fost înregistrate depășiri ale pragurilor de alertă pentru poluanții NO2 (dioxid de azot) și SO2 (dioxid de sulf), precum și pentru ozon.

Mai mult decât atât, raportul indică faptul că nu a existat nicio depășire a valorii limită zilnice pentru particulele în suspensie (PM10). Aceste date au fost colectate în scop informativ prin metoda nefelometrică, iar validarea acestora va fi efectuată ulterior prin metoda gravimetrică, care este metoda de referință conform legislației naționale și europene.

Aceste rezultate pozitive sugerează că, în ciuda preocupărilor privind calitatea aerului în multe zone urbane, Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia se află într-o situație favorabilă în ceea ce privește nivelurile de poluare atmosferică. Cu toate acestea, monitorizarea continuă a calității aerului rămâne esențială pentru a asigura un mediu înconjurător sănătos și durabil pentru toți locuitorii.

Continue Reading
La Top