URMĂREȘTE-NE

SPORT

AFC DUNĂREA CĂLĂRAȘI PIERDE MECIUL ÎMPOTRIVA CSA STEAUA. REMUS MAMOC: SUNT MULȚUMIT DE JOCUL ECHIPEI

Rivalitatea a fost la ea acasă miercuri, 16 august a.c.! AFC Dunărea Călărași a jucat împotriva steliștilor din Liga 2, atmosfera de pe teren fiind resimțită și în tribune. Fanii înfocați au fost alături de echipele favorite în fiecare minut al meciului de pe Stadionul Municipal “Ion Comșa” din Călărași.

AFC Dunărea Călărași le-a ținut piept cu succes celor de la CSA Steaua. Aceștia au avut o misiune mai grea decât se așteptau cu cei de la Dunărea Călărași.

Un gol norocos i-a eliminat pe călărășeni din Cupa României. În minutul 51, Mario Topuzov a calificat echipa bucureșteană în următorul tur al competiției.

“A fost un meci relativ bun pentru noi. Cred că lipsa de experiență și-a spus cuvântul. De asemenea, ei au avut un plus față de noi în ceea ce privește pregătirea fizică. Per total, sunt mulțumit de jocul echipei. Băieții au jucat cu mult entuziasm și cred că s-a văzut acest lucru”, a declarat pentru Canal SUD, Remus Mamoc, director sportiv în cadrul AFC Dunărea Călărași.

Chiar dacă nu a fost o diferență mare de scor, staff-ul CSA Steaua București este mulțumit de rezultat: “Am făcut un meci bun, dar nu am reușit să ne desprindem pe tabelă atunci când am avut posibilitatea. Așa este la fotbal, te chinui pe final dacă nu marchezi”.

Ocaziile au curs pentru Dunărea pe tot parcursul meciului, dar niciuna nu s-a concretizat cu un gol.

“Meritam mai mult, mult mai mult! A fost un gol norocos”, a susținut Alexandru Costache, jucător AFC Dunărea Călărași.

“A fost un meci frumos și am putut să arătăm că suntem o echipa bună. A fost o victorie nemeritată a celor de la Steaua. Acel gol norocos și-a spus cuvântul”, a adăugat Bogdan Vișan, jucător Dunărea Călărași.

Parcursul echipei din Călărași în Cupa României se termină aici. Pe 25 august începe campionatul, unde AFC Dunărea Călărași va încerca să promoveze în Liga 2.

Continue Reading
La Top