URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ADR SUD MUNTENIA PARTICIPĂ LA FORUMUL COEZIUNII

Liviu Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a participat în perioada 17-18 martie 2022, la cea de-a VIII-a ediție a Forumului Coeziunii, eveniment de importanță majoră a politicii europene, organizat o dată la trei ani, în Bruxelles, capitala Belgiei.

Cel de-al 8-lea forum de coeziune, desfășurat în format hibrid, este un eveniment politic de amploare, ce reunește, la nivel înalt, aproximativ 2.000 de reprezentanți ai instituțiilor europene, ai guvernelor centrale, reprezentanți regionali și locali, parteneri economici și sociali, ONG-uri și mediul academic, în care discuțiile se concentrează asupra provocărilor majore ale Europei.

Evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a reflecta, împreună cu toate părțile interesate, asupra modului în care Coeziunea poate îmbunătăți bunăstarea tuturor cetățenilor europeni pe fondul globalizării, al noilor disparități legate de tranzițiile ecologice, digitale și al provocărilor demografice.

În perioada menționată, puteți urmări în timp real lucrările Forumului Coeziunii, accesând secțiunea „Live Streaming” din site-ul dedicat evenimentului, link: https://cohesionforum.tw.events/en/streaming.

Continue Reading
La Top