URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ACTIVITĂŢI PREVENTIVE DESFĂŞURATE PE LINIA CONSUMULUI ŞI TRAFICULUI DE DROGURI

Săptămâna trecută polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului Siguranță Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanții Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași, au continuat activitățile informativ – preventive pe linia traficului și consumului de substanțe stupefiante.

Activitățile au fost desfășurate în stadionul „Ion Comșa” Călărași, precum și la piscinele din municipiu.

În cadrul activităților desfășurate, au fost realizate demonstraţii privind efectele diferitelor substanţe psihoactive, prin folosirea ochelarilor speciali care distorsionează realitatea, simulând efectele consumului de alcool și a substanțelor psihoactive.

De asemenea, au fost oferite informaţii cu privire la metodele de prim-ajutor în anumite situaţii de criză, cauzate de consumul de droguri, precum și la efectele juridice la care se expun în cazul traficului sau consumului de substanțe psihoactive.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, aducând în prim-plan tinerii, care sunt cei mai expusi la traficul și consumul de substanțe psihoactive.

Continue Reading
La Top