URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

ACTIVITĂȚI DE INFORMARE ÎN ȘCOALA DIN ȘTEFAN VODĂ

La sfârșitul lunii aprilie în cadrul Școlii Gimnaziale din comuna Ștefan Vodă s-au desfășurat activități de informare cu privire la combaterea consumului de droguri.

Activitatea ,,Implicațiile consumului de tutun,, a fost realizată de doamna Dumitroiu Roxana, din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași. Au fost purtate discuții intereactive cu elevii claselor a III-a și a IV-a privitoare la efectele consumului de tutun, compoziția fumului de țigară, implicațiile medicale, sociale și legislative ale consumului de tutun.

Activitatea ,,Consumul de droguri și substanțe periculoase,, a fost realizată de domnul comisar Prică Dan , din cadrul Centrului de prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Călărași. A fost o activitate de conștientizare a combaterii consumului de droguri și NSP(etnobotanice), unde s-au dezbătut cauzele incidenței consumului în rândul tinerilor, aspecte referitoare la dependență, modalitatea în care se schimbă comportamentul unui consumator, efectele fiziologice și medicale ce decurg dintr-un consum pe termen lung.

Continue Reading
La Top